Sodeluj z nami

Pozdravljeni na portalu parfumko.si, kjer lahko najdete ogromno različnih vrst dišav glede na vaše želje. Najbolj pridne pa mesečno nagradimo z brezplačnim testerjem.

Kako priti do nagrade?

1.) Napiši svoj blog

Vsak mesec podarimo odličen parfum za prve tri bloge kateri bodo izbrani po spodnjih kriterijih. Vse kar vam preostane je, da napišete svoj blog za vse ostalo pa poskrbimo mi. Po objavi bloga ga hitro delite med svoje prijatelje, da pridobite čim večje število srčkov. Seveda ne pozabite na kakovost napisanega bloga, slabo napisano blogi ter blogi z veliko slovničnimi napakami bodo izločeni dokler napak ne popravite.

Kako ocenjujemo bloge?

Pri mesečnemu ocenjevanju uporabljamo naslednje kriterije pri izbiri zmagovalca:

  • Naša ocena (Ocena iz strani vodilnih portala Parfumko.si)
  • Po priljubljenosti objave in ogledih le te,
  • Kakovost napisanega članka.

Vsi tisti kateri bi radi pisali blog je to odlična priložnost saj vam ponujamo odlično sodelovanje s katerim lahko prejmeš brezplačne testerje različnih znamk parfumov.

2.) Oddaj najboljši komentar

Mesečne nagrade lahko pridobijo tudi vsi obiskovalci kateri bodo pustili najboljši komentar pod raznimi testi parfumov in kozmetike. Najboljši komentarji so izbrani po naših kriterijih ocenjevanja.

3.)Postani preizkuševalec izdelkov

Katere so prednosti preizkuševalca izdelkov?

Uporabnik kateri pridobi naziv »Preizkuševalec« pridobi dostop do več kot 100+ produktov katere testira in napiše blog ter o izdelku, ki ga je testiral poda svoje mnenje.

Pogoji za pridobitev naziva »preizkuševalec«

Za pridobitev naziva »preizkuševalec« imamo naslednje pogoje:

  • Napišite blog o svoji najljubši dišavi
  • Vaš blog bodo pregledali naši strokovni delavci ter, če ustrezate našim pogojem boste mesečno prejemali testerčke in z blogi, ki ste jih napisali, sodelovali še v nagradni igri, ki bo potekala za najboljši blog na parfumkotu.

Oseba katero izberemo, da postane preizkuševalec/ka mesečno pridobiva izdelke kateri so na voljo za katere mora napisati blog.

Parfumko.si je trenutno na začetku delovanja ampak, ker vedno radi prisluhnemo željam našim obiskovalcem smo se odločili, ko dokončamo z vnosom parfumov pride na vrsto še kozmetika zato lahko že pričnete pisati tudi o kozmetiki.

PREDNOSTI SODELOVANJA Z NAMI

Spletna stran parfumko je idealna priložnost za vse slovenske blogerje kateri lahko z pomočjo naše spletne strani:

  • Prejemanje brezplačnih tester parfumov,
  • Povečanje razgledanosti,
  • Brezplačno oglašujete vaš blog,
  • Brezplačno pridobite nove obiskovalce ter nove sledilce,
  • Ustvarite bazo uporabnikov kateri vam bodo pri pisanju bloga prišli zelo prav.