Splošni pogoji

Predstavitev

Lastnik spletne strani je podjetje TVOJE DARILO Dijana Avrić s.p., Devova 18, 1000 Ljubljana, DŠ SI97824569, telefonska številka 040 590 770. Izdelovalec spletne strani je koren.eu. Podatki in objavljena vsebina so bili pripravljeni natančno in skrbno. Kljub temu obstaja možnost, da je pri vnosu vsebin ali na spletnemu mestu prišlo do napak, za kar se obiskovalcem spletne strani opravičujemo. V kolikor ste opazili napako nam jo prosim sporočite na naslov info@tvojedarilo.com. Z vstopom na to spletno stran se strinjate, da brez omejitev in zadržkov sprejemate Splošne pogoje uporabe spletne strani.

 

Vsebina

Vse vsebine, katere se nahajajo na spletni strani so v lasti podjetja [tvoje darilo]. Določena vsebina je bila dodana iz strani uporabnikov zato lahko pri določenih vsebinah pride do napak. Naša ekipa redno preverja spletno mesto ter vse objave, da bo objavljena vsebina resnična, kakovostna in zanesljiva. Ne odgovarjamo za morebitne tipkarske napake in za zamude ter pomanjkljivosti pri vnašanju podatkov. Skrbnik si pridržuje pravico, da brez obvestila spremeni ali odstrani razno vsebino na spletni strani.

 

Testi izdelkov

Na spletni strani so objavljeni razni testi izdelkov katere so napisali uporabniki sami zato lahko pride do raznih napak v specifikacijah izdelka. Vsak test pred objavo pregledamo, da ne vsebuje morebitnih napak. Če opazite napako nam jo prosim sporočite na info@tvojedarilo.com . Skrbnik spletne strani si pridržuje pravico do izbrisa ne primerne vsebine ali napačno napisane.

 

Uporaba piškotkov

S petnajstim junijem 2013 se je pričela izvajati nova zakonodaja katera nalaga, da morajo svoje obiskovalce obvestiti o uporabi piškotkov na spletni strani. Piškotki so majhne datoteke, ki se shranjujejo na vašem računalniku med brskanjem po spletu.

Skrbnik uporablja piškotke za optimalno delovanje spletne strani saj le tako lahko sledimo vašemu početju na spletni strani. Če ste sprejeli uporabo piškotkov se strinjate z uporabo le teh. Sami lahko tudi ustavite delovanje piškotkov ampak morda s tem vam bo onemogočen obisk naše spletne strani ali pa boste imeli moteno delovanje.

 

Uporaba orodja »iskalca parfumov«

Iskalec parfumov je orodje katero vam olajša delo pri iskanju željenega parfuma. Podatki katere prejmete na e-poštni naslov po uporabi orodja se lahko spreminjajo saj vsaka trgovina katera vam posreduje podatek si pridržuje pravico do spremembe vsebine. Z nakupom izdelka na ostalih spletnih trgovinah sledite njihovim pogojem uporabe.

 

Osebni podatki/uporabniški podatki

Podatke, ki jih skrbniku spletnega mesta posredujejo uporabniki ob registraciji so uporabljeni le na naši spletni strani in ne bodo nikoli posredovani ostalim osebam. Vaše geslo je strogo varovano do katerega niti skrbnik spletnega mesta ne more priti lahko pa vam le posreduje povezavo preko katere spremenite vaše pozabljeno geslo. Skrbnik spletnega mesta ne prevzema nikakršne odgovornosti v zvezi z vsakršnimi, s strani uporabnika posredovanimi podatki, in si pridržuje pravico, da kakršnekoli takšne podatke odstrani iz svojih baz brez obrazložitve ali predhodnega obvestila.

 

Hiperpovezave
Spletna stran lahko vsebuje povezave na druga spletna mesta katera so povsem neodvisna od te spletne strani. Skrbnik nikakor ne jamči za točnost, popolnost ali verodostojnost informacij na drugih spletnih straneh. Do ostalih spletnih strani dostopate na lastno odgovornost ter v primeru napake oz. težav kontaktirajte skrbnika spletne strani katero ste obiskali.

 

Posodabljanje pogojev uporabe

Skrbnik spletnega mesta si pridržuje pravico do spremembe pogojev uporabe spletne strani brez predhodnega opozorila. Spremembe začnejo veljati takoj, ko so objavljene in uporabnik spletne strani se strinja z njimi že ob obisku spletne strani

 

Kontakt

Ime (obvezno)

Vaš eMail (obvezno)

Zadeva

Sporočilo

 

Bi želeli prejemati
popuste za parfume?

Registrirajte se in prejemajte novosti, ocene, ponudbe in popuste za parfume naših partnerjev.