Šport in dišave

0
917

Kolikokrat slišite, da šport in dišave ne gredo skupaj? Verjetno neštetokrat. V kolikor se postavite v situacijo športne dvorane, kjer telovadi recimo 30 ljudi in vsak nosi svoj parfum, boste verjetno tudi vi rekli, da dišave ne sodijo na športanje kajne?

Res je vse močne dišave zares ne sodijo v prostore, kjer se ljudje potijo in kurijo svoje kalorije. Roko na srce je skrajno neprimerno, če nekomu povzročamo slabost s svojo dišavo kajne?

A če znamo izbirati pravilno in diskretno, lahko kljub vsemu uporabimo kakšno dišavo, že zaradi svojega dobrega občutka. In če bomo izbrali takšno, ki ne bo motila vseh ostalih, nam pa dala dober občutek smo pravzaprav dosegli vse.

A kje najti in kako izbrati. Predvsem v sestavi dišave iščite nežne note. Nežne cvetlične note recimo in se vsekakor izogibajte sladkim dišavam, saj veste da te veljajo za najmočnejše tega pa zagotovo nočemo.

Izbrskali smo eno dišavo kot naš predlog za športanje in sicer:

Aqua di Gioa by Giorgio Armani 

Zakaj? Zato ker gre za izjemno nežno dišavo, ki vsebuje precej osvežilnih sestavin kot je recimo meta. Ime dišave v prevodu pomeni voda veselja, kar se vsekakor sklada z gibanjem kajne?

Poskrbite, da boste zadišali na nežen način, ki ne bo moteč za vašo okolico, hkrati pa bo tudi vas ohranjal sveže in ravno prav dišeče tudi med telesno aktivnostjo.

Kakšen pa je vaš pogled na dišave in njihovo uporabo na vadbah oziroma fitnessu? Ste za ali proti? Kaj uporabljate?

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj