Ste ljubitelj dišav?

0
753

Kakšen je pravi ljubitelj dišav? Ste to vi? Kaj vam pomenijo dišave in kaj sploh dela dišave popolne? Je dišava res modni dodatek, ki spreminja svojo modnost? Ali pa so dišave brezčasne in njegovo modnost določamo sami?

Dišave nas delajo boljše. Dišave naredijo naš outfit bolj popoln. Dišave dokončajo našo osebnost. Dišave so pravzaprav naš modni dodatek, ki ne bo šel nikoli iz mode. Dišave skorajda ne poznajo modnih trendov. Največja umetnost je namreč najti dišavo, ki ustreza vašemu razpoloženju, osebnosti, načinu obnašanja in življenjskemu slogu. In to so edini modni trendi na katere se ozirajo dišave. In v kolikor ste velika ljubiteljica ali velik ljubitelj dišav temu seveda namenjate ogromno pozornost kajne.

Ljudje, ki niso tako veliki ljubitelji dišav namreč velikokrat ne polagajo posebne pozornosti dišavi. Dovolj je da diši in je tukaj zgodba o dišavi zanje zaključena. Pri pravih ljubiteljih dišav, pa se tukaj kjer nam dišava diši zgodba šele začne.

Pravi ljubitelj dišav najprej izbere vonj, ki mu ustreza glede na notni zapis dišave, nato preveri vonj, ki pa ga v nobenem primeru ne izbere na prvo žogo. Pravi ljubitelj dišav si vzame vsaj en dan časa, da dobro preuči vonj in to v kakšen vonj se tudi kasneje ta vonj razvije na njegovi koži. Kasneje ko so ti kriteriji izpolnjeni, pa začne vonj preučevati v smislu kako ga bo lahko dodal v svoj življenjski slog, v svoje življenjske situacije in kako bo pristajal njegovi osebnosti. Ga bo znal nositi? To je namreč najbolj pomembno, da določen vonj na nekomu izpade dobro ali slabo.

Saj veste, ni dovolj da vonj diši, pomembno je kako se mi počutimo z njim ko ga nosimo. In zato pravi ljubitelj dišav vedno izbira dalj časa. In zato ima pravi ljubitelj dišav v svoji zbirki zagotovo več kot le en vonj. Pravi ljubitelj dišav namreč potegne od dišave kar se da veliko in pravi ljubitelj dišav izbira dišave glede na dogodek, priložnost in pa seveda primernost.

Ste tudi vi pravi ljubitelji dišav ali pa na dišave gledate zgolj kot na nujno zlo? Kako jih izbirate?

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj