Ste za Swarovski Aura Love Collection dišavo?

0
671

Ste za Swarovski Aura Love Collection dišavo?

Še ena dišava izmed zelo velike zbirke Aura Swarovski dišav.  Steklenička je tista prva, ki nam pade v oči. Pri tej dišavi oziroma steklenički zaznamo nežno roza barvo, ki predstavlja vzorčke v obliki cvetlic. Swarovski seveda ponovno in še vedno stavi na kristalčke in roza barvo kakopak – saj je to vendar Swarovski, ki je mojster kristalčkov. Čisto v njegovem stilu, vendar tokrat povsem v zlato roza barvi. Stavi seveda na ženske, in kaj boljšega je pri ženskah kot zlata ali rožnata barva in kristalčki. Morda še dišava? Ja in točno to je skupek v tej izdaji dišave Aura – zlata barva s pridihom roza barve, kristalčki in izjemno lepa nežna dišava. Swarovski sicer znan po svojem nakitu in kristalčkih se je s svojo dišavo odločil stopiti še stopničko višje.  Torej začnemo pri steklenički, ki je v prelepi zlati barvi,  pokrovček, ki ponazarja kristalček je nekako že zaščitni znak te Aura inije Swarovski dišav. Prav vse stekleničke iz te linije namreč krasi prekrasen Swarovski kristalček na vrhu stekleničke oziroma pokrovčka. Škatlica se sklada s stekleničko. Že v embalaži te dišave je čutiti pridih imena Love Collection – pomen ljubezni. In že na prvi pogled je prva asociacija ravno ljubezen. Nežna, svetleča, z roza cvetlicami in ljubezenskim pridihom.

Zgornja nota v dišavi je cvetlica frezija, ki ponazarja ljubezen. Srednje oziroma tako imenovane srčne note predstavljata lilija in vrtnica. Ponovno čisto ljubezensko obarvani cvetlici.  Dišavo pa zaključita sandalovina in zmeraj dobrodošel prekrasen beli mošus, ki naredita dišavo izjemno obstojno ter ji prineseta veliko sladkosti.  Dišava je ženstvena in predvsem cvetlično  sladka.  Primerna je za vse priložnosti in za vse tipe kože. Gre za precej cvetlično sladko in ženstveno dišavo, ki bi ji lahko pripisali tudi kanček ljubezenskega pridiha, ne samo zaradi stekleničke, temveč tudi zaradi dišave same. Primerna je torej za vsakodnevne dogodke, kot tudi za malce bolj posebne priložnosti, kot je naprimer prvi zmenek. Torej Swarovski dišava je razlog, da ne bo več prva stvar ko boste zagledali Swarovski le ta, da se boste spomnili na nakit in kristalčke, morda se boste spomnili tudi na svoj prvi zmenek oziroma svojo prvo ljubezen prav zaradi njihove dišave. Seveda pa to ni edini iz zbirke AURA. Swarovski je ustvaril že kar nekaj dišav, vse pa odlikuje predvsem prefinjena embalaža, na trenutek že skoraj malce luksuzna. Kljub vsemu pa je dišava dostopna vsem, saj njena cena ni pretirana kljub temu, da morda daje občutek in prvi vtis o glamurozni perfekciji in tokrat tudi z malo pridiha ljubezenske nežnosti. Nate čaka še ena dišava Swarovski, ki bo morda s teboj lahko vsakodnevno ali pa jo boš uporabila za svoj prav poseben dogodek. Pusti se ji zapeljati in predvsem očarati na njen nežen kristalčkasto roza način.

Naj naredi tvoj prvi zmenek, tvojo prvo ljubezen ali kakšen vsakdanji dogodek čisto in prav poseben na svoj Swarovski način.

Ste ta Swarovski dišavo? Širite ljubezen s to prečudovito znamko in s to prečudovito dišavo.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj