Ted Lapidus White Soul Ženska dišava

Ted Lapidus White Soul Ženska dišava

ted-lapidus-white-soul-edp-zenski

 

Znamka: Ted Lapidus 

  Spol uporabe: Ženski

Leto izdaje: 2010

Vonj: balzamični, jantar, topel začimbni, sladek, aromatični

 

 

SESTAVA:

Zgornje note: mandarina, žametnica, sliva, marelica

Srčne note: cvet afriške pomaranče, žafran, heliotrop

Spodnje note: labdanum, jantar, benzoin, tonka fižol

Opis dišave Ted Lapidus White SOUL:

Ted Lapidus, je znan francoski modni oblikovalec, ki velja v bistvu za prvega modnega oblikovalca, ki se je posvetil unisex modi. Se pravi ustvarja univerzalna oblačila, ki jih lahko nosijo tako moški kot ženske. Njegova modna znamka je bila ustanovljena leta 1951. Že v letu 1960 pa se je izjemno uveljavil kot znan kreator in oblikovalec, saj je njegovo lastno modno znamko pričelo nositi vse več znanih ljudi kot so:  Brigitte Bardot, Françoise Hardy in Alain Delon. Jon Lennon je nosil njegovo belo obleko, celo na naslovnici njegovega albuma. Blagovna znamka Ted Lapidus je danes uveljavljena tudi pri modnih dodatkih, urah ter seveda dišavah.

Dišava WHITE SOUL je namenjena izključno ženskam. Vonj je balzamični, jantar, topel začimbni, sladek, aromatični, v zgornjih notah nam tako zadiš imandarina, žametnica, sliva, marelica v sredjih cvet afriške pomaranče, žafran, heliotrop, v spodnjih pa jantar, labdanum, jantar, benzoin, tonka fižo na koncu se dišava razdiši v prijetno POMARANČNO AROMO. Zadišite kot čista bela duša.

Ted Lapidus se tako pri dišavah ni usmeril v ustvarjanje unisex dišav temveč v dišave, ki so namenjene izključno ženskam ali moškim. Tale je ženska, dovolite si zadišati po njej in sprejmite njej topel, cvetlični in sladek vonj.Sorodne objave:
0 Uporabnikov (0 glasov)
Vonj
Obstojnost
Cena
Kaj pravijo drugi... Pusti svojo oceno
Sort by:

Bodi prvi in napiši oceno.

{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Pusti svojo oceno

Bi želeli prejemati
popuste za parfume?

Registrirajte se in prejemajte novosti, ocene, ponudbe in popuste za parfume naših partnerjev.