The Different Company South Bay Žensko moška dišava

The Different Company South Bay Žensko moška dišava

the-different-company-south-bay-edt-unisex

 

Znamka: The Different Company

  Spol uporabe: Ženski, Moški

Leto izdaje: 2013

Vonj: lesni, citrusni, aromatični, cvetlični, zeleni, svež začimbni

 

 

SESTAVA:

Zgornje note: grenivka, tamarinda, petitgrain

Srčne note: frezija, lesne note, šipek

Spodnje note: sandalovina, vetiver, beli semiš

Opis dišave The Diffrent company  Company South Bay:

Podjetje je bilo ustvarjeno v letu 2000 in je bilo v bistvu pionir med podjetji, ki so pričele izdelovati zelo redke dišave.  Gre namreč za redko referenčno sodobno francosko parfumsko hišo.

Zelo cenijo in iščejo zadovoljstvo čutov in lepoto dišav z izjemnimi parfumi v edinstveno zasnovanih stekleničkah.  Podjetje deluje pod okriljemn art direktorja Thierry de Baschmakoff.

Hiša oziroma podjetje dišav sledi samo enemu pravilu: ustvarjanje prave luksuzne dišave. Njihova prva dišava je bila predstavljena leta 2000 in najnovejša iz leta 2016. Ustvarjene so bile različne dišave Company v sodelovanju z parfumerji Alexandra Monet, Jean-Claude Ellena, Celine Ellena, Bertrand Duchaufour, Christine Nagel in Emilie (Bevierre) Coppermann.

Temelj vseh njihovih izdelkov oziroma dišav je razkošje, drugačnost in estravagantnost. Z dišavami želijo prebuditi vsa čutila in predvsem ustvarjati še ne videne dišave in takšne dišave, da lahko ljudje s pomočjo njih postanejo resnično drugačni. Gre za edinstvenost, razkošje in eleganco hkrati. Dišave boste lahko našli v najbolj razkošnih parfumerijah in hotelih. Že prvih nekaj dišav, ki so jih ustvarili je poželo precej pozitivnih kritik, občudovanja, hkrati pa so dišave zelo iskane prav zaradi njihovega slovesa edinstvenosti in razkošnosti. Tudi stekleničke so prefinjeno in  razkošno oblikovanje. Torej podjetje z razkošnim ustvarjanjem, pri katerem zagotovo ne boste odšle razočarane zaradi dišav, saj gre za visoko parfumsko družbo in tako imenovane visoke dišave. Tudi sestavine v posameznih dišavah so unikatne in na sploh v svetu dišav redko uporabljene. Tako boste v njihovih zbirkah našli izjemno dragocene in unikatne vonje. Ustvarjajo tako dišave za ženske kot za moške, tako da boste lahko prav vsi poiskali najbolj unikatno, razkošno in dišeče zase.

South Bay  je vonj, ki je lesni, citrusni, aromatični, cvetlični, zeleni, svež začimbniNjegove note in sestava temeljijo v zgornjih notah na notah grenivka, tamarinda, petitgrain, v osrednjih oziroma srčnih notah srečamo frezija, lesne note, šipek  v spodnjih notah zadiši sandalovina, vetiver, beli semiš. Že iz samih not je razvidno, da gre za izjemno unikatno in posebno sestavo. Note dišav so takšne, da jih ne srečamo vsak dan in to dela prav vse njihove dišave unikatne in posebne.

Tudi steklenička te dišave, kot vse njihovih drugih je izjemno stilsko in klasično oblikovana. Izraža prefinjenost in daje občutek luksuza. Kar pa je bil seveda tudi njihov namen. Le tako se lahko sklada vsebina tudi z zunanjo podobo, ter skupno dajeta vtis, ki ga želijo pričarati. Luksuznost, čutnost, unikatnost in prefinjenost. The diffrent company je pač diffrent – drugačno, že v samem imenu. Ta dišava je izšla leta 2013, se pravi kar nekaj let po samem zagonu podjetja. Dišava je zanimiva tudi zato, ker je namenjena obema spoloma. In s to dišavo zares oba lahko dišita enako. Preizkusite jo – zagotovo vas bo očarala in začarala na drugačen in prefinjen način.Sorodne objave:
0 Uporabnikov (0 glasov)
Vonj
Obstojnost
Cena
Kaj pravijo drugi... Pusti svojo oceno
Sort by:

Bodi prvi in napiši oceno.

{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Pusti svojo oceno

Bi želeli prejemati
popuste za parfume?

Registrirajte se in prejemajte novosti, ocene, ponudbe in popuste za parfume naših partnerjev.