The Diffrent Company – Želite dišati drugače?

0
419

Diffrent company že v imenu nosi drugačno podjetje. Kar tudi je. Podjetje je bilo ustvarjeno v letu 2000 in je bilo v bistvu pionir med podjetji, ki so pričele izdelovati zelo redke dišave. Gre namreč za redko referenčno sodobno francosko parfumsko hišo, ki je pač drugačna, drugačna od drugih.

Zelo cenijo in iščejo zadovoljstvo čutov in lepoto dišav z izjemnimi parfumi v edinstveno zasnovanih stekleničkah.

Podjetje deluje pod okriljemn art direktorja Thierry de Baschmakoff.

Hiša oziroma podjetje dišav sledi samo enemu pravilu: ustvarjanje prave luksuzne dišave. Njihova prva dišava je bila predstavljena leta 2000 in najnovejša v  letu 2016. Ustvarjene so bile različne dišave Diffrent Company v sodelovanju z parfumerji Alexandra Monet, Jean-Claude Ellena, Celine Ellena, Bertrand Duchaufour, Christine Nagel in Emilie (Bevierre) Coppermann.

Temelj vseh njihovih izdelkov oziroma dišav je razkošje, drugačnost in ekstravagantnost. Na nek način je to od njih seveda pričakovano, saj so si nadeli že tako drugačno ime.  Z dišavami želijo prebuditi vsa čutila in predvsem ustvarjati še ne videne in zavonjane dišave in takšne dišave, da lahko ljudje s pomočjo njih postanejo resnično drugačni.

Gre za edinstvenost, razkošje in eleganco hkrati. Dišave boste lahko našli v najbolj razkošnih parfumerijah in hotelih. Že prvih nekaj dišav, ki so jih ustvarili je poželo precej pozitivnih kritik, občudovanja, hkrati pa so dišave zelo iskane prav zaradi njihovega slovesa edinstvenosti in razkošnosti. Tudi stekleničke so prefinjeno in  razkošno oblikovane. Torej se skladajo z drugačnostjo in drugačno podobo. Z drugimi besedami gre za podjetje z razkošnim ustvarjanjem, pri katerem zagotovo ne boste odšle razočarane zaradi dišav, saj gre za visoko parfumsko družbo in tako imenovane visoke dišave.

Tudi sestavine v posameznih dišavah so unikatne in na sploh v svetu dišav redko uporabljene. Tako boste v njihovih zbirkah našli izjemno dragocene in unikatne vonje. Seveda, pa tudi moški ne boste ostali praznih rok. Ustvarjajo tako dišave za ženske kot za moške, tako da boste lahko prav vsi poiskali najbolj unikatno, razkošno in dišeče zase.

Želite dišati drugače? Izberite The Diffrent company dišave. The Diffrent Company – znamka ki očara

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj