Tommy Bahama Set Sail Martinique Moška dišava

0
203

tommy-bahama-set-sail-martinique-kolonjska-voda-moski

 

Znamka: Tommy Bahama

  Spol uporabe: Moški

Leto izdaje: 2010

Vonj: aromatični, svež začimbni, vodni, citrusni, cvetlični, svež

 

 

SESTAVA:

sivka, mošus, bergamotka, vodne note

Opis dišave Tommy Bahama Tommy Bahama Sail martinique:

Tommy Bahama je znaka oblačil za moške in ženske. Kvalitetni materiali, najboljši kroji in predvsem tropski slog.  Kakovostne majice, kavbojke, Kopalke in kratke hlače v sproščenem tropskih slogih. S temi oblačili boste zagotovo dobili nasmešek na obraz.  Tommy Bahama oblačila načrtujejo razkošna oblačila, ki prinaša uporabniku, rajskost, naseh na obraz in občutek brezskrbnosti. Občutek je mogoče najti v zbirki moške in ženske Tommy Bahama kolekcije kjer se nahajajo tudi ročne ure in očala, ki so mešanica vintage izgledas sproščeno prefinjenosti. Nadalje ponuj znamka tudi prefinjeno in rajsko modno udobno obutev, ki zajema duh Tommy Bahama.  Tommy Bahama oblačila, uživajo v podrobnostih, ki se utelešajo v tropih, kot so kokosovi gumbi in zapletena vezenja ki prikazujejo palmino ziblje v vetru. Tommy Bahama je ustvaril zbirke drobnih svilenih kravat in edinstvenih pasov, kap, torb, ki dodajo piko na I vsakemu izgledu in outfitu. To pa še ni vse znamka ponuja celo posteljnine, okrasne blazine in plišaste ter izjemno mehke brisače. Sprostite se. Življenje vse je en dolg pustolovski vikend, in Tommy Bahama se je zavezal, da vam pomaga nadaljevati življenje v raju in v enem samem pustolovskem vikendu. Seveda, pa ne smemo pozabiti na glavno PIKO NA I vsakemu urejenemu videzu moškega ali ženske. To je seveda dišava. Ja Tommy Bahama ima v svoji zbirki tako ženske kot moške dišave. Torej se je podal tudi v rajski dišavni svet, da lahko svojo rajskost in pustolovski duh zaključite tudi z njegovo dišavo.

Je TOREJ blagovna znamka za način življenja, ki je specializiran za proizvodnjo in prodajo priložnostnih športnih oblačil za ženske in moške. Blagovna znamka je blago mogoče kupiti v trgovinah modnih veleblagovnic in več samostojnih trgovin v ZDA.

Oblikovalec Tommy Bahama ima 20 parfumovo. Najzgodnejši izdaja je bila izdana leta 2005 in najnovejši leta 2016. Tommy Bahama dišave, ustvarjajo parfumerji Frank Voelkl, Raymond Matts, Annie Buzantian, Ilias Ermenidis, Jean-Claude Delville in Harry Fremont.

Tommy Bahama dišava je MOŠKA dišava za strastnega in avanturistično razpoloženega moškega. Dišavni vonj je aromatični, svež začimbni, vodni, citrusni, cvetlični, svež. Dišavne note, ki jih srečamo v dišavi so:  sivka, mošus, bergamotka, vodne note. Škatlica ponazarja rajskost plaže kot sama znamka. Tudi steklenička, ki ima zanimiv pokrovček naznanja športno sproščenost v elegantnem raju. Dišava, ki vas bo zagotovo začarala in dišava, ki bo zagotovo začarala in očarala žensko, ki bo v vaši družbi. Dovolite si biti rajski, sproščeni, športni in razigrani s to čudovito dišavo. Gre za moško različico, ustvarili pa so tudi enakoimensko različico za ženske. Torej sedaj lahko dišita oba enako oziroma podobno. Ne spreglejte privlačno turkizno zelene barve stekleničke. Vtisnjeno ima tudi mini palmo, ki še bolj spominja na otoke, rajskost in bahame.

{{ reviewsOverall }} / 5 Uporabnikov (0 glasov)
Vonj
Obstojnost
Cena
Kaj pravijo drugi... Pusti svojo oceno
Razporedi po:

Be the first to leave a review.

Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Pusti svojo oceno

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj