Tommy Hilfiger Tommy Girl 10 Ženska dišava

Tommy Hilfiger Tommy Girl 10 Ženska dišava

Tommy Hilfiger - Tommy Girl 10 - kolonjska voda ženski

 

Znamka: Tommy Hilfiger 

Spol uporabe: Ženski

Leto izdaje: 2006

Vonj: citrusni, sadni, cvetlični, vodni, belo cvetje

 

 

SESTAVA:

Zgornje note: grenivka, brusnica, hruška, tangerina

Srčne note: lotus, kovačnik, magnolija

Opis dišave Tommy Hilfiger Tommy Girl 10 Ženska dišava:

Thomas Jacob Hilfiger je oblikovalec za Tommy Hilfiger oblačila in dišave. Rojen in vzgojen v New York, je začel v modni industriji kot trgovec na drobno. Odprl je svoj prvi butik pod imenom The People’s Place, za katerega je oblikoval oblačila pod imenom Jacob Alan.

Kasneje se je razširil v majhno verigo, kar ga je spodbudilo, da je postal oblikovalec. V letu 1984 je ustanovil korporacijo Tommy Hilfiger, in predstavil svojo prvo linijo moških oblačil. Znan po svojem klasičnem ameriškem slogu in pogosto z rdečo, belo in modro barvo

Sodeloval je z različnimi umetniki, kot so Aaliyah, Britney Spears, David Bowie in Snoop Doggy Dogg. Partnerstvo z glasbenico Beyoncé Knowles je privedla do uvedbe True Star in vonjev True Star Gold.

Moška dišava True Star Men je navdihnila z glasbenikom Enriqueom Iglesiasom. Dišave Hilfigerja se proizvajajo v povezavi z Estee Lauderjem. Prvi vonj, Tommy for Men, je bil uveden leta 1995. Njena ženska spremljevalka, Tommy Girl, je bila ustvarjena leta 1996. Dišave so še vedno pomemben del Tommy Hilfiger blagovne znamke. Dišeče Tommy Hilfiger so pripravili v sodelovanju z parfumerji Trudi Loren, Rodrigo Flores-Roux, Aurelien Guichard, Annie Buzantian, James Krivda, Harry Fremont, Givaudan, Calice Becker, Yann Vasnier, Alberto Morillas, Stephen Nilsen, Steve Demercado, Frank Voelkl, Patricia Bilodeau, Raymond Matts in Christophe Laudamiel.

Dišava Tommy Girl 10 kot je že iz imena razvidno gre za žensko dišavo, ki je izšla leta 2006. Citrusni vonj, ki se mu ne boste mogle upreti. Klasična ekstravagantna steklenička, ki vam bo zagotovo padla v oči.

 Sorodne objave:
0 Uporabnikov (0 glasov)
Vonj
Obstojnost
Cena
Kaj pravijo drugi... Pusti svojo oceno
Sort by:

Bodi prvi in napiši oceno.

{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Pusti svojo oceno

Bi želeli prejemati
popuste za parfume?

Registrirajte se in prejemajte novosti, ocene, ponudbe in popuste za parfume naših partnerjev.