Top dišavne note poletja

0
763

Všeč mi je poletje. Se strinjaš z to trditvijo? Ne?  Tudi če ti ni všeč poletje, moraš priznati, da je bogata pestrost svežega sadja vredna malo dodatnega prenašanja vročine in temperatur. Pobrskali smo za najbolj priljubljenimi poletnimi notami v dišavah, ki prevladujejo v tem času in so najbolj iskani.  Zraven not vam predstavljamo tudi predloge dišav.

Passion fruit ~ Če še niste poskusili Arielle – Shoshana to naredite. Prav v tem parfumu namreč prevladuje ta odlična poletna nota. Pasijonka je več kot odlična za poletje

Kokos ~ Prevladuje v dišavi: Lolita Lempicka Elle L’Aime. Dišava vas bo popeljala v bolj osvežilni kraj, tudi če sedite v pisarni med kupi papirja. Kokos vas lahko namreč spomni tudi  na kakšen osvežilni koktejl na plaži med palmami z vetrom v laseh.

Lime ~  April Aromatics – Ray of Light je poln limetinih not.  Vsekakor ena izmed najbolj iskanih in osvežilnih not za poletje. Limeta je sicer podobna limoni, a ne čisto. Zavonjate ali okusite razliko?

Jagode ~ Annick Goutal – Tenue de Soirée – lahko bo mu rekli kar dišavna jagoda. Zagotovo sadež, ki marsikoga spomni na poletje in morda tudi zgodnjo jesen. Le kaj diši volje kot sveže jagode iz domačega vrta?

Limona ~ Tukaj pa seveda nismo našli le enega predloga, ampak precej več, vendar smo se odločili, da ti ne delamo preglavic z izbiro, zato ti predstavljamo le enega.    Tauer L’Eau je jasen in čisti limonin mošus za vse generacije, ki ljubijo svežo limono ter je ustvarjen za zares vroče poletne dni. Kar seveda vsi iščemo kajne?

Katera nota pa je tvoja najljubša? Vsekakor je sadje samo po sebi izjemno osvežilno, zato tudi prevladuje med iskanimi dišavami v vročih poletnih dneh. Seveda, pa je vse stvar okusa. Izberite tisto dišavo, ki bo vas najbolj ohladila v teh poletnih temperaturah. A ne pozabite – manj je več, posebej v vročih dneh.

 

 

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj