Tous Baby Tous Žensko moška dišava

0
241

tous-baby-tous-kolonjska-voda-unisex

 

Znamka: Tous

  Spol uporabe: Ženski, Moški

Leto izdaje: 2007

Vonj: citrusni, belo cvetje, lesni, sadni, sladek

 

 

SESTAVA:

Zgornje note: mandarina, neroli, bergamotka

Srčne note: pomarančni cvet, jabolko, hruška, vrtnica

Spodnje note: mošus, petitgrain, cedra

Opis dišave TOUS Baby TOUS:

Tous je španska oziroma katalonska hiša nakita, ki je bila ustanovljena davnega leta 1920. Ustanovila sta ga Salvador tous Blavi in njegova žena Teresa Ponsa Mas. Prvotno je bila znamka osredotočena na popravilo uro, njihova majhna delavnica pa je postopoma prešli na izdelavo in ustvarjanje nakit. To se je zgodilo leta 1965,  ko sta Salvador Tous, ki je sin ustanovitelja in njegova žena Rosa Oriol zdraužila svoje talente, izkušnje in ustvarjalnost pri razvoju ter ustvarjanju nakit.

V leta 1985 je bil ustvarjen medvsek – ki je postal zaščitni znak znamke. Ustvarila ga je Rosa Oriol. Prav uspeh tous medvedka, ki je bil predstavljen tudi kot talisman za srečo za mnoge, je omogočilo podjetju, da se je mednarodno razširilo. Tous medved je od takrat zmeraj prisoten na njihovih izdelkih, v neki obliki. Tous pa kljub vsemu ostaja družinsko podjetje .

Salvadorju in Rosi sta se pri njunem poslovanju pridružili še njune štiri hčere-Rosa, Alba, Laura in Marta med letoma 1987 in 1992. Trenutno ima blagovna znamka  več kot 380 trgovin v 45 državah na petih celinah. Danes, Tous ponuja linijo za otroke in otroško opremo, torbice in manjše dodatke, seveda zraven nakita. P

Dišave in tudi kozmetika so dodane v tous ponudbo, v letu 2002. Tous je sklenil partnerstvo z španskim dišavnim podjetjem parfumov y DISENOS.  Prva izdaja dišave je bila  leta 2002 in najnovejša prav v letu 2017. Tous dišave so bile narejene v sodelovanju z parfumerkami Nathalie Lorson, Sonia Constant, Sophie Labbe, Fabrice Pellegrin, Benoist Lapouza, Christine Nagel, Shyamala Maisondieu, Michel Girard, Stephanie de Saint- Aignan, Richard Fraysse, Olivier Cresp, Mark Buxton, Vincent Schaller, ALIENOR Massenet, Domitille Bertier, Juliette Karagueuzoglou, Daphne Bugey, Gilles Romey, Pierre Wargnye, Vincent Salaire in Veronique Nyberg. Torej veliko različnih parfumerk, za trenutno 31 različnih dišav (podatek leto 2017).

Tous Baby Tous se skriva v zanimivi modri steklenički, ki je prav vsa v obliki medvedka. Izšla je leta 2007 in je izjemno priljubljena, prav zaradi simpatične stekleničke, pa tudi vedno opažena. Zgornje note v dišavi nam pričara mandarina, neroli, bergamotka, spodnje note zadišijo po notah ki vsebujejo pomarančni cvet, jabolko, hruška, vrtnica, v spodnjih nottah pa lahko srečamo note, ki so  mošus, petitgrain, cedra. Vonj je tako citrusni,lesni, sadni in sladek. Ustvarila sta ga Shyamala Maisondieu and Michel Girard. Namenjen pa je obema spoloma. Preizskuite ga in zadišite po cvetju, citrusih in sadju. Sladek, nepogrešljiv vonj, ki vas bo zagotovo naredil opazne, steklenička pa bo zagotovo všeč tudi najmlajšim. Tous Baby medvsedek, ki vas zagotovo začara.

{{ reviewsOverall }} / 5 Uporabnikov (0 glasov)
Vonj
Obstojnost
Cena
Kaj pravijo drugi... Pusti svojo oceno
Razporedi po:

Be the first to leave a review.

Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Pusti svojo oceno

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj