V iskanju osvežitve v poletju…

0
534

Tisti magični datum ko nastopi poletje se približuje s svetlobno hitrostjo, saj veste 21.6. – pvi poletni dan, vsaj uradno. Sonce nas razvaja s sončnimi žarki, temperature pa praktično naznanjajo, da je poletje že tukaj in ne samo pred vrati. Vsi tisti, ki obožujete poletje ste verjetno zelo srečni in imate precej več energije, kot v hladnejših mesecih. Kar je seveda logično, saj nam sonce in prijetne tople temperature dajejo posebno energijo in seveda tudi višajo naše razpoloženje.

Višje temperature pa seveda pomenijo tudi vročino. In prav v teh dneh še bolj kot kadarkoli iščemo osvežitev. Ob vodi, na ležalniku na balkonu in še kje. V hladni pijači, osvežilnem sadju. Pa ste vedeli, da vas lahko osveži tudi dišava? Seveda pa ne vsaka, zato poleti izbiramo osvežujoče in sladke dišave. Predvsem tiste na bazi sadja, pravzaprav citrusov. A vsa skrivnost ni samo v citrusih.

Predlagamo, da za osvežujoče dišave izberete in poiščete meto. Meta ali pepermint je znana po svojem osvežilnem učinku. Za vas smo izbrskali dve izjemno popularni dišavi, ki vsebujeta prav meto in lahko bi rekli, da sta prijetni poletni osvežitvi.

Les Couleurs – No.1 Cool Mint Laurelle London

Dišava je izjemno aromatična in vsebuje precej mete, zato nudi zares prijetno osvežitev tudi v najbolj toploh dneh. Izdana je bila leta 2013. poiščite jo na poličkah drogerij in se osvežite skupaj z njo.

Acqua di Gioia Giorgio Armani

Le kdo ne pozna dišav Armanija kajne? No tale je prav posebno osvežilna saj vsebuje citruse in meto ter nekaj cvetličnih not. Lahko bi rekli, da je precej naravnega vonja, hkrati pa ponuja odlično osvežitev.  Dišav je izšla že leta 2010, a brez skrbi, še zmeraj jo lahko najdete na polička drogerij in parfumerij in se z njo odišavite ter osvežite. Dišava je namenjena močnim ženskam, ki pa potrebujejo osvežitev.

Kateri pa je vaš najljubši osvežilni vonj? Veseli bomo vaših predlogov. Osvežite se z dišavo, osvežite se z meto.

 

 

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj