Večno priljubljen: Dolce & Gabbana in njegov Light Blue

0
239

Le kdo ne pozna večno priljubljenega: Dolce & Gabbana in njegovega Light Blue parfumčka? Lahko bi mu rekli že kar večni vonj, po katerem posegajo tisti mlajši in tudi tisti malce starejši.

Svetlo modra dišava Dolce & Gabbana, svetlo modra je tudi aroma, zasidrana v cvetličnih notah in sadnih aromah, kot nalašč za ženske, ki želijo briljirati in izstopati.  Dišava se začne z odtenkom zelenega jabolka, podprtim s sililijskimi cedrovimi notami in namigi modrih zvončkov. Tisti, ki uživa to dišavo, je obdelan v večji globini kot začetni šopek s srednjimi toni jasmina in bambusa. Priboljšek za nos je končan z jantarjem in mošusom, s katerim zaokroži nežno, a močno aromo v nekaj preprosto čudovitega.

Na voljo je v pomirjujoči slonovini in svetlo modri barvi. Dolce & Gabbana je znana po številnih odmevnih vonjih in tudi ta ni izjemna od svoje odličnosti. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1985 iz Italije. Od takrat proizvajajo čudovite dišave in luksuzno blago za potrošnike po vsem svetu. Ta dišava je bila predstavljena leta 2001 in še danes ugaja mnogim ženskam po vsem svetu. Kmalu bo stara že 20 let, a verjamemo da je to šele njen začetek slave.

Primeren za vse letne čase, saj s svojim vonjem povdari pomladno in poletno svežino, v jesen in zimo pa vnese nekoliko toplote, ki je v teh letnih časih kar primanjkuje.

Ste za dišavo Light Blue?

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj