Velika Elizabeth in njene dišave!

0
369

Dišave, ki jih nosijo zvezdnice, lahko hitro pridobijo na slovesu in seveda tudi na prodaji. So pa dišave, ki so zares dobre in dišave, ki jim zvezdniki zares zaupajo.  Morda zato, ker so dišave še zmeraj na dosegu roke in v cenovnem razponu, da si lahko prav vsak privošči tudi najbolj zvezdniško dišavo. Elizabeth Taylor je bila velika ljubiteljica dišav. Nosila je svoje in tuje.

Velika Elizabeth Taylor. Le kdo je ne pozna kajne? Svojo slavo je doživela predvsem na svoji igralski poti. Velja za eno izmed največjih igralk na sploh, znana pa je tudi po tem, da se je kar osemkrat poročila. Morda zato še bolj oboževana ali nenavadna. Kakor želite. A kljub vsemu vas zagotovo zanima katere so tiste dišave na katere je zvezdnica prisegala in jih je vsakodnevno tudi pridno uporabljala. Torej – si želite dišati kot velika Elizabeth Taylor? Zvezdnica Elizabeth Taylor je prisegala na Femme, Jungle Gardenia, Versace V’E , Jean Desprez Bal A Versailles, and her own fragrance White Diamonds By Elizabeth Taylor.

In iz tega, da je bila velika ljubiteljica dišav je nastala seveda tudi lastna znamka dišavic, ki jih je z veseljem in ponosom nosila. Dišave pa so bile tudi zaradi imena izjemno prodajane in so seveda še danes.

Imate v svoji zbirki kakšno njeno dišavo?

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj