Vera Wang Glam Princess Ženska dišava

0
261

vera-wang-glam-princess-edt-zenski

 

Znamka: Vera Wang

  Spol uporabe: Ženski

Leto izdaje: 2009

Vonj: sladek, sadni, mošusni, lesni, jantar

 

 

SESTAVA:

Zgornje note: rdeči ribez, guava, hruška

Srčne note: cvet afriške pomaranče, orhideja, med

Spodnje note: mošusni slezenovec, maršmelov, les kašmirja, cedra

Opis  dišave Vera Wang Glam Princess:

Izjemno znana modna oblikovalka Vera Wang je bila rojena in je odraščala v New Yorku. V svoji karieri je bila med drugim tudi urednica znane revije Vogue, kjer se je lahko ob začetku svoje kariere naučila vsega kar jo je čakalo v modnem svetu. Seveda ni potrebno posebaj omenjati, da gre za izjemno uspešno modno oblikovalko, ki jo pozna ves svet. Najbolj poznana je bila predvsem po kolekciji svojih poročnih oblek. Del njenega ustvarjanja, pa so tudi dišave, tako moške kot ženske. Njeni vonji so posebni, izjemni in priljubljeni pri marsikomu. Vera Wang je ljubila balet in drsanje. Skratka predvsem elegantne športe, ki mejijo tudi na ples. In tudi v njenih dišavah se čuti eleganca, nežnost in prefinjenost. Njena prva dišava je bila predstavljena v letu 2002.

Dišava Princess je seveda ženska različica dišave. Princess linija ima več izpeljank – in tale je Glam Princess. Iz imena lahko razberemo, da gre tukaj za malce bolj nežno princeso med dišavami – sijočo princeso, ki zasije v pravem trenutku. Namenjena je posebnim ženskam, že iz imena lahko zaznamo neko veličastnost princes v malce bolj nežni a kljub vsemu sijoči luči. Torej pripravljene  princeske in tiste, ki bi to želele postati ter zasijati- nežna a hkrati pripravljena dišava. Super dišava za vas in vaše  želje. V zgornjih notah srečamo rdeči ribez, guava, hruška, v srčnih oziroma osrednjih notah nam zadiši cvet afriške pomaranče, orhideja, med, v spodnjih notah pa zavonjamo mošusni slezenovec, maršmelov, les kašmirja, cedra. Dišava je namenjena vsakodnevnim dogodkom kot tudi prav posebnim dogodkom. Škatlica je tako elegantna v rumeni barvi z dodatki roza  barve,  steklenička pa kot za linijo princess velja v oblikih srca, čistih linij in s posebnim pokrovčkom v obliki  kronice tokrat z barvnimi kristalčki. Steklenička je sicer zlato rumena, kot tudi tekočina. Okrašena z roza zvezdicami.

Dišava je bila namenjena za mlajše obdobje za odkrivanje sanj in želj, ter seveda za kasnejše obdobje ko te sanje tudi uresničujemo. Dišava, ki vas pripravi na vse. Torej dišava namenjena različnim starostnim skupinam.  Sestava dišave je pravljična kot sama princesa. Nekoliko bolj dnevna dišava  ki je primerna za vsakodnevno nošenje, kot tudi za nošenje na večernih dogodkih, kjer lahko zažarite. Nežna a divje obarvana in hkrati tako popolna. Izpolnite vaše želje in sanje s pomočjo pravljične  različice dišave princess, ki vam bo na poti do uresničitve želj tudi pomagala. Pustite se ji zapeljati, dajte ji priložnost, da zasije na vaši polički in v vašem življenju – na svoj pravi in pripravljen način. Dišava je izšla že v letu 2009 in je še zmeraj na poličkah drogerij – preizkusite jo in ji dajte priložnost, da zasije skupaj z vami.

{{ reviewsOverall }} / 5 Uporabnikov (0 glasov)
Vonj
Obstojnost
Cena
Kaj pravijo drugi... Pusti svojo oceno
Razporedi po:

Be the first to leave a review.

Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Pusti svojo oceno

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj