Vera Wang Lovestruck Ženska dišava

Vera Wang Lovestruck Ženska dišava

vera-wang-lovestruck-edp-zenski

 

Znamka: Vera Wang

  Spol uporabe: Ženski

Leto izdaje: 2011

Vonj: mošusni, sadni, tropski, vodni, cvetlični

 

 

SESTAVA:

Zgornje note: angelika, mandarina, guava

Srčne note: tuberoza, lotus, angelika

Spodnje note: lesne note, mošus

Opis dišave Vera Wang Lovestruck:

Izjemno znana modna oblikovalka Vera Wang je bila rojena in je odraščala v New Yorku. V svoji karieri je bila med drugim tudi urednica znane revije Vogue, kjer se je lahko ob začetku svoje kariere naučila vsega kar jo je čakalo v modnem svetu. Seveda ni potrebno posebaj omenjati, da gre za izjemno uspešno modno oblikovalko, ki jo pozna ves svet. Najbolj poznana je bila predvsem po kolekciji svojih poročnih oblek. Del njenega ustvarjanja, pa so tudi dišave, tako moške kot ženske. Njeni vonji so posebni, izjemni in priljubljeni pri marsikomu. Vera Wang je ljubila balet in drsanje. Skratka predvsem elegantne športe, ki mejijo tudi na ples. In tudi v njenih dišavah se čuti eleganca, nežnost in prefinjenost. Njena prva dišava je bila predstavljena v letu 2002.

Dišava lovestruck je popolna novost v kolekciji Vere Wang. Če želite zadišati po sadnem poletju, po energiji, po mladostni sproščenosti, je zagotovo Lovestruck najboljša izbira. Njena posebnost je tudi steklenička, ki ima prav posebne detajle in je lahko odlična popestritev vaših kozmetičnih poličk. Čutna dišava, sadna dišava, ljubezenska dišava. To je Lovestruck. V zgornjih notah nam zadiši angelika, mandarina, guava, v osrednjih ali srčnih notah pride na plan tuberoza, lotus, angelika, v spodnjih notah pa srečamo in zavonjamo lesne note, mošus.

Zagotovo je ne morete spregledati in zagotovo vam bo padla v oči že po svoji embalaži. Pustite se ji zapeljati in z njo doživite pomladne, romantične in ljubezenske občutke. Primerna je prav za vsak dan in vsak dogodek ter za vsako življensko obdobje. Z njo zares ne morete zgrešiti. Odlikuje jo tudi izredno dobra in dolga obstojnost. Pustite se zapeljati Lovestruck dišavi Vere Wang, kjer boste našli dve različici. Obe posebni in obe tako nadopazni. Lovestruck v roza barvi, je bolj na podlagi sadnih not, tista druga pa temelji bolj na sadno cvetnih vonjih in notah. Dve izbiri, dve dišavi, dve romantični dušici.  Naj vam preženeta morda nekoliko bolj dolgočasne in monotone stekleničke v vaši zbirki. Lovestruck za vse nežne in romantične duše.Sorodne objave:
0 Uporabnikov (0 glasov)
Vonj
Obstojnost
Cena
Kaj pravijo drugi... Pusti svojo oceno
Sort by:

Bodi prvi in napiši oceno.

{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Pusti svojo oceno

Bi želeli prejemati
popuste za parfume?

Registrirajte se in prejemajte novosti, ocene, ponudbe in popuste za parfume naših partnerjev.