Visoka cena dišave

0
545

Cene dišav zares previsoke?

Modni dodatki.  Tako nepogrešljivi v našem vsakdanjem življenju. Če štejemo parfum med modni dodatek, kar definitivno tudi je, potem ga lahko primerjamo s torbico, nakitom ali tudi čevlji. Ste se kdaj zalotili pri misli – zakaj je ta parfum ali toaletna voda tako draga? In ste kdaj slišali, da je nekdo rekel dišave so predage? Takšna mala steklenička in toliko denarja? Napaka v razmišljanju? Definitivno velika napaka. 

Zakaj?  Pa poglejmo iz druge strani.

Pregrešno draga torbica – a jo vseeno kupiš, ker ti je tako zelo všeč in ker boš jo nenezadnje lahko uporabljala dalj časa in jo nosila s seboj. Morda boš z njo opažena, morda boš z njo koga navdušila.

Pregrešno draga ogrlica – jo vseeno kupiš, saj te bodo z njo vsi opazili, lahko jo boš kombinirala marsikdaj in poživila bo tvoj vsakdanji in kakšen poseben stil ter outfit. Popestrila bo tvoj izgled.

Pregrešno dragi čevlji – jih kupiš, ker so tako zelo lepi in ker tako zelo pristajajo k tvoji novi obleki. Vsekakor bodo popestrili tvoj izgled in pritegnili kakšen pogled.

 perfume-1433654_960_720

Pregrešno draga dišava? Tukaj pa oklevaš. Ne na zadnje je samo tekočina. Pač dišeča in kaj imam od tega, da stoji v omari? Hja, morda je to le tekočina, a ne pozabite, da je samo enkraten pritisk nanjo lahko dovolj, da izstopate pa čeprav z nevidnim vonjem. Seveda nevidnim vizualno. Kaj hitro ta nevideni vonj postane opazen. Kaj hitro vas naredi vidne, pomaga pri kakšni prepoznavnosti, pomaga pri tem da vas opazijo. Že samo s tem, da stopite v prostor.

Dišava je morda neviden na vas, vsekakor pa niste vi nevidni z njo. In morda je prav parfum lahko tista pika na I, k vašemu outfitu. Morda ga ljudje ne vidijo, a ga zagotovo opazijo in začutijo. Morda se boste prav zaradi vonja komu prikupili, morda komu približali, morda dobili delo. In morda boste prav zaradi vaše dišave izstopali iz množice.  Brez tega, da bi vas kdorkoli sploh pogledal.

Torej – parfum oziroma dišave so prav tako modni dodatki, za katere je vredno, da zapravite nekaj več, saj vas naredi vidne in dišeče. Pač na drugačen način kot torbica, ogrlica ali čevlji. Pa vendar z njimi lahko hitro izstopite iz množice in postanete vidni ter morda tudi prepoznavni.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj