Weil Bambou Parfumska voda Ženska dišava

Weil Bambou Parfumska voda Ženska dišava

weil-bambou-100ml-parfumska-voda-zenski

 

Znamka: Weil 

  Spol uporabe: Ženski

Leto izdaje: 1984

Vonj: lesni, zemeljski, belo cvetje, citrusni, aromatični

 

 

SESTAVA:

Zgornje note: mandarina

Srčne note: jasmin, ylang-ylang, tuberoza, čajna vrtnica

Spodnje note: sandalovina, hrastov mah, burbonski vetiver

Opis dišave Weil Bambou Parfumska voda ženska dišava:

Francoska modna in parfumska hiša Weil je dišavna hiša z zelo dolgoletno tradicijo. Lahko bi jim rekli kar precej staromodna klasika, zato bodo nad njihovimi dišavami navdušeni samo tisti, ki se otepajo vsega novodobnega in stavijo na zares veliko klasiko.  Znamka je nastala pod taktirko treh bratov z priimkom WEIL, od tega tudi ime za znamko. Svoje dišave so poimenovali po različnih krznih. Znamka je v zadnjem času nekoliko potonila v pozabo. Vendar jo tisti pravi ljubitelji dišav vsekakor kljub vsemu poznajo. Zavedati se je potrebno, da je njihova prva dišava izšla že v letih 1930, zato lahko znamki priznamo, da je kljub temu uspešno obdržala svoje ime. Ste za čisto klasiko? Potem boste zagotovo našli svojo dišavo med weil dišavami. Zadišite po klasiki.

Bambou parfumska voda je dišava namenjena ženskam in ima vonj, ki je   lesni, zemeljski, belo cvetje, citrusni, aromatični pravzaprav zares prava klasika svežih in sladkih sadnih vonjev.  Zelo sveža in zelo sladka. Količina pri klasiki ima slogan manj je več – zato se tega držite. Zelena steklenička še doda tisti občutek svežine in seveda tudi klasičnosti.

Klasične dišave za vse ljubitelje klasike tako prihajajo iz parfumske hiše Weil, si upate poizkusiti pravo klasiko v dišavnem svetu? Weil vas pričakuje. Zadišite kot klasična Weil ženska.Sorodne objave:
0 Uporabnikov (0 glasov)
Vonj
Obstojnost
Cena
Kaj pravijo drugi... Pusti svojo oceno
Sort by:

Bodi prvi in napiši oceno.

{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Pusti svojo oceno

Bi želeli prejemati
popuste za parfume?

Registrirajte se in prejemajte novosti, ocene, ponudbe in popuste za parfume naših partnerjev.