YVES SAINT LAURENT in Mon Paris

0
386

YVES SAINT LAURENT in Mon Paris je nepozabna dišava, ki vas bo spremljala tudi v letu 2020. Kolikokrat si želite dišavi prav posebno? Verjetno velikokrat. V tem primeru je YVES SAINT LAURENT in Mon Paris pravi odgovor. 

Yves Saint Laurent predstavlja nov peneč vonj, ki ga je navdihnil Pariz, mesto intenzivne in večne ljubezni. Rdeče jagode in hruška takoj izžarevajo čutnost in ženskost. Eksotična bela cveta datura, duša dišave, pooseblja željo in zapeljuje čute. Končno ta moderni in drzni cvetni vonj uravnotežijo kremno beli mošusi in pačuli. Izkušnja je strastno in nepozabno vrtinčenje v Parizu. Saj veste, Pariz je resnično lahko nepozaben.

V dišavi boste našli note: Jagoda, malina, bergamot, kalon, hruška, pomarančni cvet, Jasmin Sambac, bela peonija, dušica, pačuli, beli mošus, ambrox, cedrovina, kristalni mah.

Slog dišave je Strasten. Čutni. Sofisticiran. Poseben za posebne dame in posebne vsakodnevne priložnosti.

Kaj morate še vedeti Ta izdelek je dobitnik nagrade Allure Best of Beauty.

O znamki: Yves Saint Laurent kraljuje kot eden najvplivnejših in navdihnjenih oblikovalcev na svetu. YSL-jev stik od njegovih zgodnjih dni v studiu Christiana Diorja do današnjih priznanih kolekcij haute couture ostaja nedvomen. YSL slog se odraža v modni sferi, vključno z dodatki, nakitom, pripravljeno za nošenje, dišavami in kozmetiko.

 

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj