Zadig & Voltaire This is Him + This is Her

0
910

Nov komplet dišav Zadig & Voltaire zanjo in zanj je primer novih kvalitetnih dišav, ki se pojavljajo na trgu. Zadig & Voltaire je sicer modna hiša, ki pa svojo linijo parfumov sedaj izdaja kot del podjetja Shiseido Group in ti dve dišavi sta prvi, ki jih izdajajo v okviru njihovega konglomerata.

zadig-voltaire-this-is-himThis is Him je kvalitetna dišava, polna posebnih karakteristik. To je dolgo obstojna, mladostna, originalna in intenzivna dišava z močnimi dimnimi notami. V dišavi se prepletajo temne, orientalske, moške in nezahtevne note. Spada v skupino orientalsko lesnih dišav, v ospredju pa čutimo tudi balzamični, dimni, začimbni, pudrasti in vaniljin vonj. Odpre se s citrusno začimbnimi notami grenivke in črnega popra, ki se nadaljujejo v temne, moške in skrivnostne srčne note iz kadila in vanilije. Vse skupaj pa zaokrožajo umirjene lesne note sandalovine.

Steklenička dišave je preprosta, pravokotna, klasična, a vseeno čudovito elegantna, v črni barvi in z belim napisom. Na voljo je v 50 ml steklenički kot toaletna voda.

This is Her je lesna, šik, vsakodnevna, cvetlična, uporniška in gurmanska dišava za odločne ženske, ki se ne zadovoljijo z navadnimi »mainstream« izdelki. Spada v skupino orientalsko vanilijinih dišav, v ospredju se čuti tudi lesni, sladek, pudrasti, mlečni in mošusni vonj. Odpre se z notami cvetja in roza popra, katerim sledi zanimiva kombinacija srčnih not iz kostanja, stepene smetane in vanilije. Spodnje note sandalovine in kašmirjevega lesa pa umirjajo in zaokrožijo vonj parfuma. Tudi ta različica je močna in dolgo obstojna dišava.

Steklenička je prav tako pravokotna, elegantna, v beli barvi in s črnim napisom. Na voljo je v 50 ml embalaži kot parfumska voda.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj