Zadišite po vrtnicah

0
1005

Vonj po vrtnicah nekako najbolj spominja na ženski vonj. Se strinjate? Mnenja so seveda različna. Nekateri ta vonjem po babicah. Nekateri z modernim vonjem. Malo za šalo, malo zares. Vonj vrtnice je všeč mnogim in vonj vrtnice je tisti kateri vsebuje zelo klasično parfumsko noto, ki je izjemno vsestranska. Tudi, če vam vonj ni všeč  smo mi kljub vsemu samo za vas izbrskali nekaj vrtničnih vonjev, ki jih morate poizkusiti v kolikor ste ljubiteljice tega vonja. ali pa tudi ne. morda pa vas vonj preseneti in navdihne z ženstvenostjo. Kateri so ti vonji?

LE LABO ROSE 31

Ta izjemen vonj je parfum, ki je osredotočen na vrtnice in prikazuje raznolik potencial te cvetlice.  Z drugimi notami tvori izjemno privlačen vonj tudi za tiste, ki niste ljubiteljice strogih vrtničastih dišav.

Maison Francis Kurkdjian À la rose

Kompleksen vonj, s katerim boste bolje razumeli številne dimenzije, ki jih ima vrtnica. Mojster Parfumer Francis Kurkdjian je združil dve vrsti vrtnice – Centifolia iz Grasse in Damascena iz Bolgarije – ustvaril bogat vonj. Violeta, cedra in mošus zaokrožujejo to dišavo z mehkim, pudrastim zaključkom.

Tom Ford Cafe Rose

Potovanje v eksotični svet maroških souksov in navdušenih turških noči z misterioznim Cafe Roseom Tomom Fordom. V rožnate note osvetljujejo vonje žafrana, kadila in jantarja, ki spominjajo na ležerne popoldneve v atmosferskih kavarnah. Nežna in sproščena vrtnična dišava.

Chloe Roses de Chloe

Sveže in subtilne vrtnice se mešajo z bergamotom in magnolijo, da posnemajo vzdušje angleškega vrta po spomladanskem jutru. To je dekliški in občutljivi vonj, ki bo zagotovo premagal vse vaše čute. Verjetno najbolj vrtnična dišava med našimi izbrankami.

Balenciaga Rosabotanica

Ta dišava z vrtnico je za tiste, ki imajo raje nekoliko bolj sveže vonje.  V kombinaciji s kremastimi listi smokve bo ta osvežilni vonj dodal v vaš korak, zlasti v vročih, ali mrzlih dneh zraven vrtnice še nekoliko prijetne svežine.

To je le pet vonjev z vrtnico, seveda niso edini. So bili pa najbolj zanimivi. Imate vi kakšnega favorita z vonjem po vrtnicah?

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj