Zadnji čas za jesensko dišavo…

0
348

Zadnji čas je, da izberete svojo jesensko dišavo. Preden vas prehitijo zimski vonji. Zmeraj ko iščemo novo dišavo nekako brez razmisleka vsi poiščemo med dišavami znamk, ki jih že dobro poznamo. Kajne? Težko presedlamo na kakšno drugo znamko. Zato smo danes pripravili kar pet predlogov dišav, ki jih nikakor ne smete spregledati.

Valentino Born in Roma 

Dišava je sestavljena iz 3 jasminovih cvetov in akordov, pomešanih z Bourbon vaniljo, eno najdražjih sestavin sodobne parfumerije. To je zasukano s hladno faseto roza popra in lesenim prevelikim odmerkom, kar daje tej modni ženski dišavi sodoben rob. Samo-praznovanje svojih korenin, mojih vrednot in moje osebnosti. Steklenica je zasnovana z ikoničnim ateljejem Valentino, ki ga je navdihnila rimska arhitektura, ki je podpis Valentino Couture. Rojena v Rimu z dišavo Valentino.

Lancome Idole 

  • Zgornje note: Bergamot (citrusi), sočna hruška, roza poprova kopriva
  • Srednje note: vrtnica in jasmin
  • Spodnje opombe: beli mošus, vanilija, pačuli, cedrovina

Izdelan od ženske, za ženske. Tri nadarjene ženske parfumerke z vsega sveta so se združile in ustvarile prefinjeno, vendar nealogeno moderno NOVO svežo dišavo z notami svetlega agruma, čiste vrtnice, čistega jasmina, belih mošusov in vanilije. V središču te dišave stoji najbolj žlahtna in ikonična sestavina parfumov, vrtnica. S štirimi vrtnicami se razkriva moderna, sijoča, mladostna vrtnica Idôle. Jasminski absoluti spremljajo ta edinstven vonj po vrtnicah za čisto, intenzivno mehkobo, ki lepo cveti. Dišava, ki ovije kot kokon, eksplodira z bergamontovimi notami s sočno hruško in pridihom roza poprovega koprive. Idôle z globokim spoštovanjem do našega planeta in njegovih ljudi vlaga v globalne skupnosti, tako da naše sestavine pridobiva etično in trajnostno. “V veliko čast mi je predstavljati blagovno znamko, kot je Lancôme, in se pridružiti tako neverjetni sestavi ikoničnih žensk,” pravi ambasadorka Idôle, Zendaya. Zendajina zavzetost za dobrodelne namene, opolnomočenje in izobraževanje, skupaj z močno samo-identiteto in nepremagljivo privlačnostjo uteleša vse stvari Idôle.

YSL Libre

Družina dišav: Cvetlična, Vrsta vonja: Topli cvetovi , Ključne note: esenca sivke, pomarančni cvet, mošusni sporazum

Nova dišava svobode Yves Saint Laurent združuje esenco sivke iz Francije s čutnostjo maroškega oranžnega cveta, za edinstveno cvetlično fuzijo, dopolnjeno z drzno noto mošusa. Steklenica je prava modna stvaritev, ki vsebuje črno asimetrično kapico, kot je seksi couture obleka. Zlate verige okoli vratu spominjajo na ikonične YSL vrečke, dizajn pa je dopolnjen z brezčasnim logotipom Yves Saint Lauren

Maison Margiela Replica by the Fireplace

Družina dišav: Toplo in začinjeno  Vrsta vonja: Topli in sladki gurmani  Ključne note: Klinčkovo olje, kostanjev sporazum, vanilija Accord

Ob kaminu je topla in začinjena dišava, ki vzbuja prijeten občutek prasketajočega kamina poleg zmrznjene zimske pokrajine z okrasnimi notami klinčka, kostanja in vanilije. Dnevni odmori in svetlost na novo zapadlega snega naslikajo drhtečo zimsko pokrajino poleg zmrznjenih oken. V notranjosti plameni iz prasketajočega kamina opekajo suh gozd in kostanj, ki oddajajo mehkobo in topli občutek. Ovojne note klinčka in vanilije ustvarjajo zasvojen vonj. Ob kaminu je topla in sladka gurmanska dišava, ki daje vtis udobja in čutnosti. Dolgotrajna dišava toaletne vode Eau de Toilette je popolnoma bogata z globino in je v kolekciji REPLICA Memories Collection – družini vonjev, namenjenih vzbujanju osebnih spominov, ki se jih lahko spominja vsak izmed nas.

Atelier Cologne Vanille Intense cologne absolute

Družina dišav: Topla in začinjena  Vrsta vonja: topli in sladki gurmani Ključne note: Amber, jasmin, vanilija

Opis dišave: “Mahal je skozi množico, ko se mu je naenkrat srce zbudilo. Ta vonj. Bil je njen. Najprej ga je nosil, dokler ga ni ukradla zase. v trenutku.”

Ta dišava je narejena iz 91-odstotno obnovljivih sestavin naravnega izvora najvišje kakovosti. Atelier Cologne Absolue enostavne za nošenje so koncentrirane v 15-odstotnem čistem parfumu in zasnovane tako, da ljubiteljem dišav nudijo izjemno dolgotrajno moč in značaj. Primerne so tako za ženske kot za moške.

Kaj pravite, vam bo to jesen katera ukradla srce?

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj