Zapeljevanje z dišavo…

0
558

Ste že kdaj slišali, da je zapeljevanje z različnimi dišavami zelo pogosto in celo zelo priljubljeno? Kot vsekakor vsi že veste, ima vsak človek svoj telesni vonj. Pa ne mislimo tistega, ko se ne stuširamo ali tiste ko se  sveže stuširamo 🙂 Ampak tistega, ki ga ima posamezen tip kože človeka. In po tem vonju se marsikdo lahko zaljubi, nekoga zapelje in podobno. Seveda, pa temu svojemu vonju lahko malce pomagamo. No veliko pomagamo. Z izbiro tiste prave dišave. Vsaka dišava se ob stiku z našo kožo in različnimi vonji kože, ki jih imamo ljudje drugače razdiši. Zato je pomembno, da najdemo tisto pravo zase, ki bo v stiku z našo kožo pričarala karseda lep in zapeljiv vonj.

Eden izmed naših pomembnih čutil je vsekakor vonj in prav na podlagi tega ljudje velikokrat, tudi nevede, sklepamo določene stvari. Tudi to, ali nam je nekdo všeč ali ne. In ne le ljubezenske. Tudi tiste poslovne. Torej pri zapeljevanju svoje ljubezni je pomemben vonj. Pri sklepanju poslovnih odnosov je lahko pomemben vonj. Vonj ima veliko večjo moč kot si lahko mislimo. A ostanimo pri zapeljevanju. Vas je že kdaj nekdo prevzel samo zaradi vonja? Ste kdaj začutili metuljčke v trebuhu samo zaradi vonja nekoga, ki je švignil bežno mimo vas, vi pa niste mogli pozabiti kako zelo je dišal?  Morda ga niti niste videli, že sam vonj je tisti, zaradi katerega ga niste pozabili. No o tem govorimo. To je prava moč dišav in našega vonja. In verjetno se strinjate vsi, da le ta ni zanemarljiv, saj je lahko odgovoren za marsikaj. Ljudje se zaznavamo z vonji, tudi nevede. Izbiramo ali ne izbiramo zaradi vonja – tudi nevede.

beautiful-girl-2003647_960_720

 

Torej ne tvegajte, izberite pravilno dišavo zase, da morda prav zaradi ne-pravega vonja ne izgubitte kakšne ljubezni ali prijateljstva. Vonj je velikokrat tisti, ki šteje in tisti, ki nam omogoči tudi kakšen začetek ljubezenske zgodbe. Dovolite dišavam in vonju, da vam pomagata. Zapeljevati in se pustiti izbrati. Vonj je naše pomembno čutilo zato ga ne zanemarimo in ga izkoristimo v svoje dobro 🙂

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj