Zbirka dišav

0
527

Ko pogledate na svojo parfumsko polico je najbrž na njej kar nekaj dišav. Imamo prav? Statistično je zelo malo ljudi, ki imajo dejansko na svoji parfumski polički in v svoji parfumski zbirki samo in zgolj eno dišavo. Pa še to je verjetno moški. Ženska skoraj zagotovo v svoji zbirki nima le ene dišave.

Zakaj ne?

Razmišljanje sodobne ženske je pač takšno, da potrebuje več dišav. Nekatere ženske ločijo svoje dišave na toplejše mesece in hladnejše mesece. Spet druge na letne čase. Se pravi imajo v svoji zbirki vsaj štiri dišave. So pa ženske, ki imajo svoje dišave popolnoma pod kontrolo in imajo dišavo za letni čas, glede na dnevno počutje, glede na dogodek in glede na čas v dnevu. morda je smešno a zagotovo je resnično.

Ste vedeli, da ima poprečna ženska vsaj 10 dišav na svoji polički? in to je zgolj povprečje. Številka je seveda lahko še precej višja.

Zakaj je dobro imeti več dišav?

V kolikor imamo več dišav, dišava dejansko opravi svojo funkcijo. Saj jo lahko izberemo glede na naše počutje, glede na situacijo v kateri se bomo znašli ter glede na letni čas. Le takšna dišava bo poskrbela, da se bomo počutili kar najbolje v dnevu ko jo bomo nosili, ter nam bo prinesla vso potrebno samozavest. Saj to je na nek način smisel dišav kajne?

Dišave namreč niso tukaj zgolj zato da dišimo drugim. Dišave so tukaj zato, da smo bolj samozavestni ter da se počutimo bolje v svoji koži.

In zato je pomembno, da imamo izbiro. Seveda pa je od vsakega posameznika odvisno kakšna izbira mu zadošča. Morda je komu dovolj, da ima na razpolago dva vonja, morda pa jih nekdo potrebuje deset.

Kakorkoli. Ne glede na to, ali vaša parfumska polička šteje eno, dve, deset ali trideset dišav, poskrbite da bodo dišave v vaši zbirki zares vaše in tiste, ki vam bodo dale to kar bi od dišave morale dobiti. Torej ne zgolj vonja, temveč pogum, samozavest in lepoto dneva.

Koliko dišav pa šteje vaša parfumska zbirka?

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj