Želiš dišati kot Hillary?

0
441

Vsi znani ljudje ali zvezdniki imajo svoje posnemovalce ali ljudi, ki se po njih zgledujejo. Tako se nekdo želi obleči kot Tyra Banks, nekdo želi takšen avto kot ga ima Will Smith. Nekdo pa hoče dišati, kot katera izmed zvezdnic. Malo ljudi je takšnih, ki ne pozna Hillary Duff, ki je v svoji karieri med drugim ustvarila tudi svojo dišavo in jo poslala v prodajo ter seveda s tem na poličke drogerij in parfumerij. Seveda, pa to ni njen prvi poklic ali hobi. Hillary je igralka, pevka, model, tekstopiska in šele nato modna oblikovalka. Ambiciozno dekle, ki potrebuje tudi ambiciozno dišavo, ki ji dela vsakodnevno družbo povsod kjer se znajde.

Hillary seveda prisega na dišavo, ki jo je ustvarila sama že v letu 2006 in sicer dišavo WITH LOVE. Dišava je že iz imena sestavljena z ljubeznijo, prav tako pa tudi vonj. Topel in sladek. Dišava ima tropski, lesni, topel začimbni, sadni, jantarjev vonj, in se ji bost tudi vi zelo težko uprli. Sestava vonja je v zgornjih notah iz začimb in manga, v spodnjih oziroma srčnih notah iz kokobole in cveta manga, ki prijetno zaključi vonj sadeža manga v spodnjih notah pa zadiši in zaključi vonj jantar, ki se mu na koncu pridruži še opojno sladko dišeči mošus. Hillary nikoli ni želela biti nekaj posebnega, veliko dela tudi na dobrodelnosti. Vendar želi z dišavo vsekakor biti posebna. In ta dišava to zagotovo je, saj je narejena po njeni meri in z mislijo, na ti dve stvari ter seveda z mislijo na ljubezen.

Torej, če želite zadišati kot Hillary se obrnite na dišavo, ki jo je ustvarila prav ona. Dišava je cenovno dostopna prav vsem in to dišavi daje še posebaj lep in dišeč čar. Hillary je posebna z dišavo ali brez. Pridružite se ji tudi vi pri tej njeni posebnosti in zadišite kot ona z njeno dišavo. Z ljubeznijo.

 

 

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj