Želite dišati z Vera Wang Princess?

0
639

Želite dišati z Vera Wang Princess?

Izjemno znana modna oblikovalka Vera Wang je bila rojena in je odraščala v New Yorku. V svoji karieri je bila med drugim tudi urednica znane revije Vogue, kjer se je lahko ob začetku svoje kariere naučila vsega kar jo je čakalo v modnem svetu. Seveda ni potrebno posebaj omenjati, da gre za izjemno uspešno modno oblikovalko, ki jo pozna ves svet. Najbolj poznana je bila predvsem po kolekciji svojih poročnih oblek. Del njenega ustvarjanja, pa so tudi dišave, tako moške kot ženske. Njeni vonji so posebni, izjemni in priljubljeni pri marsikomu. Vera Wang je ljubila balet in drsanje. Skratka predvsem elegantne športe, ki mejijo tudi na ples. In tudi v njenih dišavah se čuti eleganca, nežnost in prefinjenost. Njena prva dišava je bila predstavljena v letu 2002.

Dišava Princess je seveda ženska različica dišave. Namenjena je posebnim ženskam, že iz iz mena lahko zaznamo neko veličastnost princes. Torej princeske in tiste, ki bi to želele postati. Super dišava za vas in vaše želje. V zgornjih notah srečamo marelico, mandarino, jabolko, vodno lilijo, v srčnih oziroma osrednjih notah nam zadiši tuberoza, guava, temna čokolada, roža tiare, v spodnjih notah pa zavonjamo jantar, vanilijo, lesne note. Dišava je namenjena vsakodnevnim dogodkom kot tudi prav posebnim dogodkom. Škatlica je tako elegantna svetlo vijolična, steklenička pa v oblikih srca, čistih linij in s posebnim pokrovčkom v obliki zlate kronice z vijoličnimi diamanti. Pravzaprav kar celotna steklenička spominja na diamant.

Dišava je bila namenjena za mlajše obdobje za odkrivanje sanj in želj, ter seveda za kasnejše obdobje ko te sanje tudi uresničujemo. Torej dišava namenjena različnim starostnim skupinam.  Sestava dišave je pravljična kot sama princesa. Romantična dišava, ki je primerna za vsakodnevno nošenjo, kot tudi za nošenje na večernih in predvsem romantičnih dogodkih. Nežna, romantična in tako popolna. Izpolnite vaše želje in sanje z pomočjo pravljične dišave, ki vam bo na poti do uresničitve pomagala. Pustite se ji zapeljati, dajte ji priložnost, da zasije na vaši polički in v vašem življenju. Bodite princesa z Vero Wang.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj