Zimske dišave 2017 #1 del

0
2362

Kot smo v našem preteklem zapisu obljubili, vam danes razkrivamo nekaj najnovejših favoritov za letošnje hladnejše mesece. Danes vam predstavljamo prvih osem, prihodnjič pa razkrijemo še naslednjih osem.

Yves Saint Laurent Beauté

Toplo cvetlični vonj, ki je narejen po navdihu Pariza. V njem najdemo mešanico bučk, mošusa in pačulija. Je odlična dišava za ženske, ki želijo kljub temu, da je vonj močan še zmeraj ženstven vonj.

Tom Ford Velvet Orchid Lumière

Tale vonj je del Fordove Orchid kolekcije in ima svoje senzualne podpise not, med njimi bergamot in mandarino. V njem zaznamo tudi note jasmina in vanilije. Sadno cvelična dišava, ki je ravno dovolj topla za hladnejše mesece. 

Marc Jacobs Decadence

Inspiracija s tekočim zlatom. Omejena izdaja, steklenička ni  le videti luksuzno, ampak popolnoma dopolnjuje čuten lesen vonj.  Dišavne note vključujejo tudi iris, žafran, jasmin, roza, jantar in vetiver.

Christian Louboutin

Če si ga lahko privoščite, je tale vonj vreden vsakega centa. Sicer precej draga dišava, a zagotovo vredna. V njem boste našli iris, pačuli in tonko. Zapakirano v prekrasno stekleničko.

 Goop

Goopova prvenstvena dišava je bila izdaja 01-Zima 2016 in  je vonj, sestavljen iz “popolnoma redkih, naravnih elementov, prežetih z močjo za vstop, zdravljenje in preoblikovanje.” Ne glede na to, ali verjamete, da ima ta parfum moč, da vas preoblikujejo, ste ahko prepričani, da ta dejansko diši fantastično. Prav tako je netoksičen, saj so v njem uporabljene samo naravne sestavine.

The Art of Shaving

Unisex vonji niso edini velik trend; številne ženske se odločijo tudi, da bodo nosile moške dišave. Čistost dišavne  daje odlično možnost za ženske, ki iščejo nekaj moškega, ko se vreme ohladi. Med možnostmi so zelena lavanda in sandalovina ter čempres.

PHLUR Hepcat

Tale dišava je kot “topla volnena jakna, ki vas obkroža, in vaš najljubši viski, ki vas oživlja.” Kaj je boljše od tega, ko je zunaj mraz? Najmočnejši vonji so črni vetiver, tobak, oud, žafran in usnjen les.

Calvin Klein Euphoria

V navdihu s sodobno umetnostjo in kovinskimi skulpturami, kolekcijska euforije Calvin Klein nam daje znamenito euforijo vonja Calvin Klein – orientalsko z notami narave, persimona, črne orhideje in jantarja – v nepozabni steklenički.

Tole je bila prva polovica dišav za letošnje hladnejše mesece, prihodnjič vam razkrijemo še naslednjo polovico. Naj bo letošnja zima in jesen malce bolj topla zaradi dišav, ki jih boste uporabljale.

 

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj