Zirh Corduroy Moška dišava

Zirh Corduroy Moška dišava

zirh-corduroy-125ml-toaletna-voda-moski

 

Znamka: Zirh 

  Spol uporabe: Moški

Leto izdaje: 2001

Vonj: topel začimbni, lesni, svež začimbni, aromatični, balzamični

 

 

SESTAVA:

muškatni oreh, sandalovina, tonka fižol, lovorjev list, cimet, mandarina, sivka, cedra, vanilija, grenivka, guayacan, kardamom

Opis dišave Zirh Ikon za moške:

Zirh je znamka negovalne kozmetike, ki velja za tisto višjega cenovnega razreda. Sprva so se ukvarjali le z proizvodnjo in ustvarjanje negovalne kozmetike za ženske in moške. V letu 2001 pa je bila ustvarjena njihova prva dišava za moške, ki je istega leta tudi izšla in bila postavljena v prodajo na police drogerij in parfumerij. Ker se je prodaja izkazala za uspešno so nadaljeval z ustvarjanjem dišav in na police sčasoma postavili še več njihov dišav. Vse njihove dišave so bile ustvarjene v sodelovanju z Frank Voelkl in Givaudann parfumerjema. Ljudje jim zaupajo, saj so bili tudi njihovi negovalni izdelki nagrajeni z številnimi nagradami.

Dišava Corduroy predstavlja ikono dišav ter tudi čistost kot je razvidno že iz njenega imena. Vonj dišave topel začimbni, lesni, svež začimbni, aromatični, balzamičniKar pomeni, da je dišava malce bolj močna in sladka  primerna za vse priložnosti in prav vsak čas v dnevu. Glede na note dišave pa jo priporočamo bolj za hladnejše dni. Toplota dišave vas bo zagotovo grela tudi v hladnejših dneh. Doživite svet dišav s pomočjo znamke Zirh, ki bo na vas in okolico zagotovo pustila pozitivni vtis toplega vonja v hladnih dneh. Seveda, pa jo lahko uporabljate tudi poleti.Sorodne objave:
0 Uporabnikov (0 glasov)
Vonj
Obstojnost
Cena
Kaj pravijo drugi... Pusti svojo oceno
Sort by:

Bodi prvi in napiši oceno.

{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Pusti svojo oceno

Bi želeli prejemati
popuste za parfume?

Registrirajte se in prejemajte novosti, ocene, ponudbe in popuste za parfume naših partnerjev.