Kilian in potovanja

0
309

Kilian je predstavil dva nova tematska potovalna seta, “Narcotics” in “‘Cellars’”, ki sta na voljo že od konca avgusta. Potovalne dišave so izjemno priročne za na pot in seveda za doma, če želite dišave stestirati ali jih imeti več v svoji zbirki.

Opus dišave Kilian je predstavljen kot meni za koktajle v štirih olfaktivnih družinah: sveži, narkotiki, kleti in dimniki. Skupaj opredeljujeta podpis ustanovitelja in kreativnega direktorja Kilian Hennessy v parfumu.

“Narcotics” potovalni komplet
“Narcotics” odlikujejo strukture vonja, ki gredo čez morje, da z intenzivnostjo preplavijo čutila, da nas prevažajo nad sebe in onstran sebe. Še posebej izkoriščajo zasvojenost s cvetjem, razkrivajo njihove skrajnosti med svetlobo in temo.

Narcotics Travel Set vsebuje štiri dišave: Good Girl Gone Bad, Ljubezen, dont be shy, Woman in Gold in Moonlight in Heaven.

Hennessy pravi: Eden izmed mojih najzgodnejših otroških spominov je to, da grem v kleti družine Hennessy v konjaku. Obstaja zelo močan les, vaniljev vonj, ki je kombinacija hrastovih sodov s sladkorjem žganih pijač.

Potovalni komplet “‘Cellars’” vsebuje: črni fantom ‘Memento Mori’, zlati vitez, zastrupljen in naravnost v nebesa, beli kristal.

A ste za takšno vrsto dišav?

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj