Zimsko razvajanje z dišavami….

0
520

 

Zimsko razvajanje z dišavami….Zima nam še nič kaj ne kaže svojih zobkov, a vseeno je zima tisti čas ko posežemo po točno določenih vonjih.

Sestava dišav, ki vam bodo ogrele srce. Pobrskali smo po najbolj željenih toplih vonjih in izbrskali tudi nekaj predlogov, ki jih nikakor ne smete spregledati.

TOBACCO
Pikanten, svež in popolnoma bogat, tobak je parfumska nota du jour, ki deluje tako za moške kot za ženske. Svet, oddaljen od vsega, kar spominja na cigaretni dim, ti vonji prihajajo z enim peresom. Medtem ko je zaradi njihove nepopolne intenzivnosti kot nalašč za praznične dni, bodite previdni – saj bodo vsi želeli vedeti, kaj nosite.

Vonji dimljenega tobaka so bogati in vabljivi – kot nalašč za praznični čas

Naši predlogi:
Comme des Garçons Copper
Molton Brown Tobac Absolute
Perfume Edit Amber Glow

ČRNI RIBEZ
Poiščite sadne dišave, ki so krasno toplo sladke. Ne verjamete, da v sadju lahko najdete tudi božične tople vonje?  Črni ribez vas bo prepričal v nasprotno. Obroženi s cvetjem, kot sta vijolica in cedrovina, so te zdrele dišave najbolj opojni zimski parfumi naokoli. Edinstven, vendar nedvomno ženstven, en potisk na pumpico dišave je dovolj, da pustiš vse okoli sebe šibke do kolen.

Vonji črnega ribeza ponujajo zrelo zasnovo vašega klasičnega cvetličnega parfuma.

Naši predlogi:
Giorgio Armani Si Passione Red Maestro
Bvlgari Splendida Tubereuse Mystique
Tocca Maya

KAVA
Če poskušate zmanjšati vsakodnevni vnos kofeina, zakaj ne bi zamenjali to razvado za nekaj razpršil enega od teh vonjav na osnovi kave? Ti bogati parfumi so poživljajoče grenki in z enako intenzivno intenzivnostjo, kot vaša vsakdanja kavica, zagotovo bodo prebudili čute ob hudem zimskem jutru.

Parfumi s podtonom kave so poživljajoči in se trudijo, da se osvežijo v vašem običajnem vonju.

Naši predlogi:

Maison Margiela Replica Coffee Break
NCP Olfactive Tonka Bean & Moka
Hugo Boss Boss The Scent Absolute For Her

USNJE
Zaupajte nam, ko rečemo, da usnje nikoli ni dišalo tako dobro. Primerno za moške in ženske, je povsem v redu, če te stekleničke dišav delite tudi s svojim partnerjem ali partnerko. A ni to super, da lahko oba uporabljata eno dišavo in dišita enako?

Čutne, lesene note se kombinirajo z mehkim, mošusovim pasom usnja in tako poskrbijo za najbolj seksi vonje. Ti usnjeni parfumi so čudovito uniseks mošusni in čutni – najbolj seksi vonji.

Naši predlogi:
All Saints LEATHER
Penhaligon’s Halfeti
Malin + Goetz usnje

So vam všeč naši predlogi? Imate tudi vi kakšen predlog za nas? Želimo vam krasen december in super praznične dni.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj