Novo: JO MALONE LONDON Lavender & Coriander Cologne

0
691

Vsi obožujemo Jo Malone kajne? Le kdo je nebi. Njene čutne, naravne dišave v vseh oblikah prevzamejo tudi tiste najbolj zahtevne. Novost je vonj sivke s pridihom žajblja.

  • Družina dišav: Earthy & Woody
  • Vonj: Zemeljska zelena in zelišča
  • Ključne note: koriander, angleška sivka, žajbelj

Opis dišave: Žajbelj še poglablja brezčasen vonj sivke, kremast tonka pa doda dodatno nepričakovano toplino in čutno ravnovesje.

Predlagana uporaba:

Dišava se krepi s toplino lastnega telesa. Nanesite v gube kolen in komolcev za daljši, močnejši vonj. Po nanosu se izogibajte drgnjenju ali mazanju kože. To razgradi vonj, zaradi česar se hitreje razdiši. Če raje nanesete dišavo na zapestja, je po pogostem pranju rok ne pozabite nanesti na novo, saj se vonj navadno izpira.

Toaletna voda ali parfumska voda ? Razlika je v volumnu parfumskega olja. Medtem ko EDT vsebuje od pet do devet odstotkov, EDP vsebuje več, običajno osem do 14 odstotkov. EDP ​​torej trajajo dlje in dišijo bolj intenzivno.

Jo Malone London slavi britanski slog, nepričakovane dišave in elegantno umetnost obdarovanja. Vsaka dišeča kreacija je elegantno preprosta in je lahko večplastna kot izraz individualnosti. Jo Malone London, izdelan iz najbolj kakovostnih sestavin s pridihom nepričakovanega, ostaja na čelu parfumerije sveta.

Ste za Jo Malone? Jo že poznate?

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj