Novost: JO MALONE Silver Birch & Lavender Cologne

0
838

Nova kolekcija Jo malone je zunaj in pripravljena za vašo uporabo. Pripravljena na dišavnih poličkah drogerij, da jo poiščete poiszkusite in posvojite v vaš dom. Omogočite ji, da va bo vsak dan delala družbo in vas tako vsak dan objela in popeljala v nov dan. Z njenim pomirjujočim vonjem, vam bo to zagotovo vsak dan zelo ugajalo.

Del kolekcije je odlična toaletna voda, ki vas ne bo pustila ravnodušne. Krasen vonj, v katerem boste uživali skozi ves dan. Dišave Jo Malone slovijo po svoji obstojnosti in prodornosti. Vsekakor z njenimi vonji ne boste ostale nikjer neopažene, ne glede na to katerega boste izbrali.

  • Družina dišav: sveža in cvetoča s pomirjujočimi notami
  • Vrsta vonja: sveži agrumi in sadje, ki daje svežino celotni liniji
  • Ključne note: Srebrna breza, grenivka, angleška sivka

Sveža in zračna dišava in njen ikoničen vonj angleške sivke. Osvežen je s stisnjeno grenivko, zasnovan z gozdnato, karizmatično podlago iz srebrne breze in prepričljivo noto praženega hrasta.

In Joe Malone ne konča le pri toaletni vodi, saj lahko v vonju uživate tudi v obliki svečk in tako v te dišave obarvate še vaše stanovanje. Odlično kajne? Sivka je res lahko dobrodošla v vsakem domu. Za pomoritev inn osvežitev.

Že imate kakšno dišavo Joe Malone v vaši zbirki? Ali morda svečko? Veseli bomo vaših odzivov in prav tako veseli, če boste dali priložnost tudi najnovejši Jo Malone kolekciji. Na podlagi našega testiranja vam to vsekakor priporočamo brez slabe vesti. Naj vas objame Jo Malone vsak dan za lepši in bolj pomirjen dan z sivko. Ste za?

 

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj