Novost meseca marca: Mon Guerlain Bloom of Rose

0
1504

Novost meseca marca: Mon Guerlain Bloom of Rose

Guerlain bo predstavil Mon Guerlain Bloom of Rose Eau de Parfum letošnjega marca 2020, eno leto po tem, ko je Mon Guerlain Bloom of Rose izšel kot najnovejši v liniji Mon Guerlain, ki združuje note sivke in vanilije. Le kdo ne bi bil navdušen nad to prefinjeno in razkošno dišavo?

Linija Mon Guerlain vključuje originalni Parfum leta 2017; Mon Guerlain Florale in toaletno vodo Mon Guerlain iz leta 2018; in Mon Guerlain Bloom of Rose ter Mon Guerlain Intense iz leta 2019. Vse te linije so se izkazale za zelo uspešne in zelo iskane skozi ves čas.

Nad vsemi linijami te dišave so bile predstavnice nežnejšega spola resnično navdušene, zato so z razvojem dišave na teh notah nadaljevali še naprej. Ženskam so želeli ponuditi še kaj več in ponuditi raznolike dišave v eni liniji, ki jim je skupna ženstvenost in razkošje. Svetu bodo zato lešnjega marca predstavili novo različico. Čisto novo in čisto svežo.

Mon Guerlain Bloom of Rose se oglašuje kot parfumska manifestacija današnje ženskosti in večplasten žensk: močne, svobodne in čutne – vse pooseblja igralka Angelina Jolie. Le kdo ne pozna te krasne igralke, ki je zmeraj znala izraziti pravo ženstvenost?

Guerlain Mon Guerlain Cvet rose Eau de Parfum “Moja nevidna tetovaža, moj podpis, moj parfum, Mon Guerlain.” Zakaj bi mu rekli nevidna tetovaža? Ker vas vonj zaznamuje in ostane še dolgo po pritisku nanj na vaši koži in z vami. Ker vas spremlja kot tetovaža.

V novem bleščečem parfumu se bistvena duo sivke in vanilije obarva z intenzivnimi akordami vrtnic in okusno sadno noto hruške. Torej so mu dodali malce cvetlic in nekaj sadja. Nekaj svežine in nekaj sladkosti. Ta cvetlično-sadni dodatek naj bi sestavo naredil bolj strastno, ognjeno in presenetljivo. vrtnica V tej različici parfuma Eau de Parfum se vrtnica dozira brez zadrževanja. Bistvo bolgarske vrtnice se s svojimi odtenki maline in ličije meša z ozadjem turške vrtnice, kar izraža njene debele in medene plati. Parfumerji Thierry Wasser in Delphine Jelk so sestavili šopek rož, med katerimi izstopata bolgarska in turška vrtnica, ki spremljata izvrstno francosko sivko in sambac jasmin, ki sta prisotna v vsaki varianti linije Mon Guerlain. Notni zapis v tej dišavi je tako še bolj prefinjen, bolj sladek in bolj prodoren. Ter seveda obstane na koži in z vami kot vsi njegovi predhodniki.

  • Note v Guerlain Mon Guerlain Cvet rose Eau de Parfum se pokažejo kot pri vaski dišavi v treh plasteh.
  • Zgoraj se pokažejo note: hruška, bergamot, bolgarska vrtnica
  • V osrčju dišave vas pričakajo: sivka, jasmin sambac, turška vrtnica
  • In v spodnjih notah pridejo na površje: vanilija, pačuli, sandalovina

V novem kampanjskem vizualu z Angelino Jolie je bil glavni Emmanuel Lubezki. Umetnik Damien Blottière je za posnetek ustvaril ekskluzivni kolaž, ki prikazuje rdečo vrtnico in kozarec z nadrealističnim duhom. Steklenico Mon Guerlain navdihuje emblematična kvadroloba, ki jo je prvi oblikoval Gabriel Guerlain in jo ustvaril Baccarat že davnega leta 1908.

Že imate kakšno prefinjeno dišavo Mon Guerlain na svoji dišavni polički oziroma ste jo že kdaj imeli? Veseli bomo vaših vtisov o tej prefinjeni ženski dišavi, ki bo zagotovo očarala vsako predstavnico nežnejšega spola.

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj