Novost Victorijinih angelčkov

0
1266

Novost Victorijinih angelčkov, ki je ponovno presenetila z novostjo, ki vas ne bo pustila ravnodušnih. Poskrbeli so, da so nam že ob koncu zime prinesli malce poletja na naše poličke.

Victoria’s Secret predstavlja najnovejšo dišavo za kolekcijo Very Sexy, ki si je zasnovo sliko izposodila pri  Very Sexy Eau de Parfum iz leta 2018 (ko je bil nov flavt za to priljubljeno dišavo preoblikovan in je prvotna dišava znova zaživela), in Very Sexy Night Eau de Parfum iz leta 2019.

Po bordo rdeči in sijoči črni barvi prihaja najnovejša izdaja Very Sexy Sea v neprozorni modri barvi, zelo privlačni in privlačni za oči v svojem izbranem odtenku, ki jo spremlja oglaševalska akcija, ki slavi sredozemske azurne vode.

Zelo seksi morje by victoria secret “Provokativni pobeg. Naenkrat lahkotno, sveže in nemogoče bogato zelo seksi morje zajame vonjave in izkušnje bega na Amalfijsko obalo.

Pomislite na toplino in čutnost gole, bronaste kože proti hladnim azurnim vodam Sredozemlja. Dišava se odpre s sončnimi citrusnimi notami italijanskega Bergamota, poleg tega pa bujno cvetoče Neroli za prefinjeno, naravno svetlost. Vroča toplina Sundrenched Cedra lebdi v brizgu vodne svežine. ” – kot glavna nota znamke Victorijinih angelčkov.

Note v dišavi: Italijanski Bergamot, Neroli cvet, Sundrenched Cedar.

Victoria’s Secret je ameriška oblikovalka, proizvajalka ženskega perila, ženskih oblačil in kozmetičnih izdelkov. Podjetje je splošno znano po trženju z visoko prepoznavnostjo, vključno s katalogom in letno televizijsko modno revijo, na kateri so predstavljeni Viktorijini angelčki.

Podjetje sta prvotno leta 1977 ustanovila Roy in Gaye Raymond kot odgovor na ceneno spodnje perilo, ki Roy Raymond velja za “grde, najlonke iz nogavic s cvetličnim tiskom”. Les Wexner je leta 1982 kupil Victoria’s Secret in svoje posesti drastično razširil v nakupovalne centre po ZDA in tujini. Od začetka leta 2019 je bil Victoria’s Secret največji prodajalec spodnjega perila in kozmetičnih izdelkov v ZDA. 

Vsekakor so velik del celotne linije tudi dišave, ki so zelo cenjene med ljubiteljicami Viktorijinih angelčkov.

Imate kakšno Viktorijino dišavo že na svoji polički?

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj