Poletna novost: Calvin Klein

0
675

Poletna novost: Calvin Klein

Naporni in mladostni. Poletni in sončni. Vonji seveda. Se že kaj veselite poletja? Mi se ga vsekakor in z veseljem spremljamo vse poletne novosti v dišavnem svetu, ki prihajajo na naše poličke.

Calvin Klein One Summer predstavlja “neskončen užitek dolgega poletnega dne na plaži.” In to je njegova nova dišava za prave in prve poletne dni.

Nova omejena izdaja Calvin Klein One Summer za leto 2020, ki je bila razglašena za razburljivo in svežo, prinaša odsev sončne sezone v vonju brez spola. Torej ga lahko uporabljate take ženske kot moški. kar je zelo priročno, saj imata lahko oba eno dišavo.

Najnovejši pripadnik plemena Calvin Klein poleti praznuje s svetlimi lesnatimi in citrusnimi notami.

Poživljajoč parfum je narejen tako, da vzbudi občutek morskega vetra, ki se odpira s svetlimi vrhnjimi notami mandarine, ingverja in morske soli. Slojeviti žajbljevi listi  ter osnova sandalovine in jantarja mu dajeta intrigantno in čutno vibro, v skladu z blagovno znamko.

Calvin Klein one summer ima zares pester notni zapis.  V zgornjih notah se pojavijo: mandarina, ingver, morska sol

V osrčju not se znajde žajbelj. V spodnjih notah pa se pojavita sandalovina in jantar. In še ena posebnost: stekleničko turkizne barve lahko personaliziramo in okrasimo z naborom nalepk, ki prihajajo v škatli s parfumom. Kar pomeni, da lahko vsako stekleničk okrasite čisto po svoje inkar pomeni, da je prav vsaka steklenička z nekaj vaše domišljije pravi unikat. Zares domisleno narejeno in vsekakor tudi zelo priročno darilo.

Že imaš kakšno dišavo Calvin Klein?

PUSTITE KOMENTAR

Napišite komentar
Vnesite vaše ime tukaj